Мариан: Харесвам Лияна, но моят живот не е тук

19.11.2013 13:45 | Видян 2454 пъти

Мариан: Харесвам Лияна, но моят живот не е тук

Моделът и бизнесмен призна, че определено има симпатии към попфолк певицата, но има много неща, които пречат на отношенията им.

Мариан Кюрпанов призна, че има симпатии към Лияна, но много неща спъват на отношенията им.

В къщата на VIP Brother обаче не успял да се разкрие и да покаже любовта, която може да предаде. Според него под юргана не се гледа и затова никога няма да разкрие подробности за интимния си живот.

"Когато имам любов към един човек, аз няма как да я покажа пред всички хора. Трябва да запазиш нещо в своята същност, трябва да запазиш нещо интимно", обясни той пред "Блясък".

Личният живот си остава интимна зона. Затова никога нямало да разкрие сърцето си, защото иска да има нещо, което е само негово. Все пак признава, че не е изключено да има някакви отношения между него и Лияна, но определено ще има огромни пречки.

"Детето е огромна пречка за мен. Аз съм много ревнив от тази гледана точка. Не знам дали съм готова да стана баща изведнъж, за един ден. Това е шок, но все пак може и да се приеме. Другото, което е, аз съм много голям реалист и знам къде е моят живот. Знам къде съм дошъл, откъде идвам и накъде отивам. Аз не мога да живея тук. Колкото и всички да ми говорят, че не съм патриот, аз съм повече патриот от тях. Те си нямат представа хората, които живеем в чужбина, колко милеем за тази държава и за близките ни. И колко много сме раними от тази гледна точка.

Въпросът е, че далечни връзки не може да има, говоря го от личен опит. Не искам да нараня някого, защото да си легнем е най-лесното", допълни още той.

Според Мариан Лияна я е страх и не знае дали е готова да промени живота си по принцип. Въпреки това, вече е научил наизуст телефонния й номер.

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !