Блатечки между лошо момче и селско гъзе

17.11.2013 09:06 | Видян 1638 пъти

Блатечки между лошо момче и селско гъзе

Тази седмица актьорът Асен Блатечки попадна зад решетките заради външния си вид. „Модната полиция“ заключи в модния арест известният актьор за нарушаване на обществения ред, пише Монитор.

Този път Асен Блатечки се е проявил в ролята на селски тарикат, който иска да се изфука на всички с външния си вид. Ако все още не сте разбрали къде точно трябва да гледате, насочете се към колана, който се откроява не заради оригиналната си катарама, а защото е на Dsquared2.

Няма да оспорваме дали аксесоарът му е реплика или не, но с чиста съвест бихме заклеймили това облекло като крайно неподходящо за червения килим. Още повече, че в този си вид Блатечки очакваше да бъде отличен на филмовите награди „Златна бленда” за Лошото момче на България, заради ролята си на полицая Стефан Марков в сериала „Фамилията”.

Освен постната сивота, лъхаща от блузата, не можем да подминем и ключодържателя, който е захапал една от гайките на дънките. Странно е, че актьорът държи да се изтъкне и с това. А може би се страхува някоя палава ръчичка да не му свие безценното. И така – лошо момче, марш към ареста, пише Блиц.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !