Кличко продължава да бяга от мач срещу Кобрата

12.11.2013 17:20 | Видян 1666 пъти

Кличко продължава да бяга от мач срещу Кобрата

Владимир Кличко отново избяга от мач срещу непобедения до момента Кубрат Пулев, стана ясно от профила в Туитър на Зауерланд (компанията, за която се бие българския боксьор). Вместо Кобрата, е постигната договореност срещу украинеца Кличко да се изправи непобеденият руски боксьор Денис Бойцов.

Единственото условие е руснакът да спечели следващия си мач, който е на 23 ноември. Непобеденият талант ще се боксира с Алекс Леапай-Лъвското сърце за Азиатско-океанската титла на Световната боксова организация. Бойцов има 33 победи (26 с нокаут) в своята кариера. Той е съотборник на Кубрат Пулев в компанията Зауерланд.

Кубрат Пулев вече година се опитва да се добере до мач срещу абсолютния световен шампион Владимир Кличко, но опитите му удрят на камък. Според мнозина Кобрата отдавна е показал със спортните си качества, че заслужава подобна среща, но мениджърските интереси я провалят.

В същото време от световния боксов съвет поставиха ултиматум на другия брат Кличко – Виталий – да обяви до 30-и ноември дали продължава със състезателната си кариера, или ще се отдаде на политиката, тъй като мина повече от година след последната му среща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни...

Смях: Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни възглавници.

Отварят допълнителни сектори в Арена...

Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица...

Няма коментари към тази новина !