Кобрата: Ще се бия с Кличко

18.10.2013 13:50 | Видян 2119 пъти | Гласували 1

 Кобрата: Ще се бия с Кличко

Кубрат Пулев ще се изправи срещу Владимир Кличко следващото лято. Това призна самият той пред „Тема Спорт”. Вчера Кобрата и неговите мениджъри имаха среща, на която разискваха кой ще е следващият му съперник на ринга. Очаква се днес да има официална информация по темата. Знае се, че българинът ще се бие отново през декември, като не е ясно дали тогава ще защитава интернационалната си титла на IBF, както и званието претендент №1 на федерацията за световния пояс на украинеца, пише Тема спорт.

„Водим преговори. В петък ще знам подробности. Едно е ясно обаче – следващият ми съперник няма да е Владимир Кличко. С него ще се бия през лятото. Дотогава сигурно ще направя два мача, за да се подготвя максимално добре”, каза Кобрата от Германия. Самият Владимир също се очаква да направи още една защита на поясите си, преди да се изправи срещу Пулев. Слуховете спрягат за негов следващ съперник Денис Бойцов (Рус).

В същото време на световното първенство в Алмати България постигна петата си победа. Неин автор стана Стефан Иванов (56 кг). Той се наложи с 2:1 съдийски гласа над Джаксън Уудс (Авл) и в следващия си мач ще се изправи срещу Браян Гонсалес (Мекс). Днес за вторите си мачове в Казахстан на ринга ще се качат Александър Александров (52) и Айрин Исметов (64). Памперса ще боксира със световния №2 Миша Алоян (Рус), а Исметов ще срещне Игор Лазарев (Изр).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

A to JazZ разкрива звездния състав за...

A to JazZ, най-големият фестивал за градска култура и...

Няма коментари към тази новина !