Нед и Никол стават репортери

11.11.2013 17:00 | Видян 1969 пъти

Нед и Никол стават репортери

Броени дни преди старта на Биг Брадър ол старс едни от най-емблематичните лица на шоуто ще се превърнат в истински репортери. Те ще се срещнат с десетки фенове из софийските улици. От понеделник до петък в ролята на Ол Старс репортери ще влязат: една от звездите на ВИП Брадър 2013 – певицата Йоана, представителите на първия Биг Брадър и участници в Ол Старс сезона миналата година -  Стойка и  Нед, както и красивата водеща на времето по Нова ТВ Никол Станкулова, която е бивш участник от миналия ВИП сезон.

Тяхната главна задача ще бъде да съберат възможно най-голям брой мисии от феновете, които тази година имат шанса да дадат свои лични предложения за игри и предизвикателства в Къщата на Биг Брадър ол старс 2013. Пред атрактивните репортери всеки почитател на предаването ще има възможност също така да сподели какво иска да види от бъдещите съквартиранти и да опише най-смелите си очаквания за новата Къща.

В продължение на цяла седмица Йоана, Никол, Стойка и Нед ще се превърнат в ловци на мисии, отразявайки най-интересните предложения и очаквания за риалитито. Новият сезон на Биг Брадър ол старс започва на 18 ноември в ефира на Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Няма коментари към тази новина !