Станка разклати спокойствието на Пламен

11.11.2013 11:45 | Видян 3086 пъти

Станка разклати спокойствието на Пламен

Въпреки че успя да спечели място сред първите финалисти, Пламен изгуби почва под краката си. Последните, макар и положителни Номинации, предизвикаха нови разделения в Къщата на ВИП Брадър и той се сблъска със сурови истини, изречени от един от най- достойните съквартиранти – Станка Златева.

Шампионката за първи път застана в явна конфронтация с Пламен, изразявайки цялото си разочарование от него. Фразата „Да бъдеш победител е отговорност!“, изречена от олимпийката, окончателно вся смут в най-безкомпромисния играч на сезона. Мариан пък се опита да събере парченцата от едно приятелство. Моделът започна разговор със своя доскорошен приятел Пламен, търсейки отново път към него.

С наближаването на финала напрежението в Къщата се изостри до степен, в която всеки един от съквартирантите дава воля на емоциите си. Ваня Червенкова се опита да усмири избухналия конфликт между устремените към победа участници. В безсилието си тя изрече думите: “Ако не може да се обичаме, то поне да се уважаваме!“, които се оказаха индикация за положението в Къщата. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Няма коментари към тази новина !