Коя е най-модерната баба: Камила срещу Керъл Мидълтън

26.10.2013 09:00 | Видян 2652 пъти

Коя е най-модерната баба: Камила срещу Керъл Мидълтън

Херцогинята на Корнуол Камила и Керъл Мидълтън - майката на херцогинята на Кембридж Катрин, често са възхвалявани за елегантността и изискания им стил, пише dir.bg.

Двете дами не разочароваха наблюдателите и в деня на кралското кръщене на внука им принц Джордж, провеждайки своеобразна "битка" за титлата най-стилна баба, пише в. "Дейли експрес".

Керъл Мидълтън, на която често се приписва заслугата за моделирането на изискания моден вкус на дъщерите й Катрин и Пипа, пристигна в двореца "Сейнт Джеймс" с рокля в кремаво - основния нюанс на тържествения ден, съчетана с дантелена шапка, чанта и обувки в същия цвят. Бабата на принц Джордж обаче се открояваше на фона на останалите дами с елегантно тъмносиньо палто с кремави дантелени апликации.

Очевидно на върха на щастието заради кръщенето на първия си внук, Керъл Мидълтън бе избрала идеалния аксесоар, придаващ завършеност на вида й - брилянтна усмивка.

Същевременно херцогиня Камила изглеждаше не по-малко сияйна в изцяло кремавия си ансамбъл с палто от букле, съчетан с аксесоари в същия цвят и многоредна перлена огърлица.

В тоналността на деня - кремаво, в съответствие с великолепната рокличка от сатен и дантела на принц Джордж, бе и тоалетът на херцогинята на Кембридж. Ансамбълът с дипли, изработка на "Александър Маккуин", и гарниран с шапка на Джейн Тейлър и подходящи аксесоари, подчертаваше елегантната фигура на 31-годишната Катрин, родила първия си син само преди три месеца.

Сестра й Пипа Мидълтън също бе заложила на кремавата тоналност с ансамбъл на дизайнерката Сузана.

Снимка: news.data.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !