Принц Чарлз и Камила пред развод?

21.09.2013 09:00 | Видян 2222 пъти

Принц Чарлз и Камила пред развод?

Причина за кризата е опасността Камила да се размине с мечтата си - да седне рамо до рамо с един истински крал! Слабохарактерният Чарлз не се стреми към трона достатъчно енергично, а Камила не може да понесе това, пише lifestyle.bg.

Камила е една от най-противоречивите персони в английския кралски двор. Тя не е особено долюбвана от верноподаниците на Елизабет, пишат от woman.ru. Симпатиите са на страната на покойната Даяна, първата съпруга на Чарлз.

Американският таблоид The Globe прави прогноза, че разривът е съвсем близо и Камила ще поиска развод. Разбира се, ако получи от принц Чарлз подобаваща издръжка. Прагматичната Камила Паркър очевидно предпочита да получи някой и друг милион, вместо да копнее напразно по короната.

Говори се не от днес, че кралица Елизабет е пожелала след нейната смърт тронът да бъде поверен не на Чарлз, а на сина му, 31-годишния принц Уилям. Англичаните обичат сина на Даяна, а и Уилям все по-често поема част от представителни ангажименти на кралицата, които би трябвало да изпълнява баща му. Тъкмо това положение вбесява Камила. Сигурно именно това е причината тя да произнесе скандалната реплика, че бебето на Уилям и Кейт трябва да се подложи на ДНК-тест и да се докаже, че във вените му тече кралска кръв.

Има все пак нещо деликатно. Доста години Камила е част от кралската фамилия и е свидетелка на различни събития, знае тайни и интриги.Според клюката тя била готова да си мълчи, ако при евентуалната раздяла с Чарлз я компенсират с 350 милиона долара.

Снимка: Splashnews

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !