Кайли Миноуг ще се бори за връзката си

22.10.2013 12:30 | Видян 1333 пъти

Кайли Миноуг ще се бори за връзката си

Певицата и испанският модел обявиха миналата седмица, че се разделят след петгодишна връзка, но Кайли иска нещата помежду им отново да потръгнат. "Те продължават да си говорят всеки ден и са много повече от близки. По някакъв начин, макар те да не са заедно, ежедневният им живот не се е променил, защото така или иначе не се виждаха. Кайли се надява, че могат да възобновят връзката, която имаха и че тази раздяла ще бъде временна", разкри запознат източник, цитиран от британския вестник "Дейли Стар", пише blife.bg.

"Тя се надява, че ще прекарат Коледа заедно. На този етап Кайли смята, че Австралия е страната, в която могат да оправят нещата", допълни източникът. Връзката на двойката се провалила заради натоварения им график, като певицата била основната причина за раздялата. Тя обаче не е убедена, че взаимното им решение е било правилно.

"Кайли и Андрес се разделиха заради работния си график. Те просто никога не се виждаха. Договорът й с (британската версия) на конкурса The Voice беше капката, която преля чашата, защото графикът й за 2014 г. вече беше достатъчно тежък. Раздялата дойде, когато Андрес разбра, че 2014 г. ще бъде провал, тъй като Кайли реши да представи диска си в The Voice и световно турне. Макар раздялата да беше взаимно решение, Кайли не е убедена, че то е правилно", допълни източникът.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !