Кайли Миноуг заряза гаджето си

15.10.2013 13:10 | Видян 1494 пъти

Кайли Миноуг заряза гаджето си

Кайли Миноуг е поредната звезда, която жертва личния си живот в името на работата си. Австралийското миньонче се раздели с приятеля си – испанския модел Андрес Веленкосо и според нейни близки е напълно „съсипана“ и с „разбито сърце“, научи blife.bg.

Причината за края на романса им не е трети човек, а натовареният им работен график. Кайли тъкмо подписа участието си в британското риалити „The Voice“, докато испанецът е на път да сбъдне мечтата си и да се превърне в актьор.

„След като Кайли подписа с „The Voice“, на тях им беше ясно, че няма как да поддържат връзка от разстояние“, каза източник пред в. Sun. В момента Миноуг се подготвя и за турне и работи по издаването на 12-ия си студиен албум.

„Кайли и Андрес не прекарват много време заедно, защото тя е заета в студиото в Лос Анджелис, работейки върху албума си. Той пък се надява скоро да влезе в актьорския бранш“, добави източникът.

За последно двамата бяха забелязани заедно през август, когато папараци ги щракнаха да се наслаждават на интимна вечеря в ресторант в „Ковънт гардън“. Доскоро певицата описваше изгората си като „единственият“. Преди да се залюби с Валенкосо, Миноуг имаше връзки с Джейсън Донован, Лени Кравиц и Оливие Мартинес.


Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !