Карамазов и Бахаров спорят кой е лошото момче на България

14.10.2013 17:30 | Видян 2228 пъти

Карамазов и Бахаров спорят кой е лошото момче на България

Приятелите Владо Карамазов и Захари Бахаров застават един срещу друг в спор за титлата „Най-лошо момче на България", съобщи Монитор. Това е само една от категориите в наградите „Златна бленда" за български филми и сериали. В първото издание на призовете са допуснати за участие продукции, които са представени публично в периода 1 януари 2012-а - 31 май 2013-а. Основна роля за определяне на победителите ще имат зрителите. Те ще могат да подкрепят своите любимци във Фейсбук. Гласуването ще завърши на 31 октомври.

Ще има и две допълнителни награди на журито - „Най-добър филм" и „Най-добър сериал". Спецовете, които ще умуват върху последните две категории, са избрани сред родни журналисти и блогъри, пишещи за филми и кино.

Освен Карамазов и Бахаров за „лошо момче на България" се борят още Асен Блатечки, Александър Сано в образа на Косъма и Мариан Вълев като Куката от сериала „Под прикритие". Владо разписва участие и в категорията за най-гореща екранна двойка - заедно с колежката си Теодора Духовникова като Панто Вълчев и Божура Джевезова в сериала „Дървото на живота".

Бахаров и певицата Миленита обаче и тук им дишат във врата, защото във временното класиране те са втората най-обичана от зрителите двойка от сериалите. Българската „Мишел Пфайфър" води в надпреварата за „Фаталната жена на България". След Духовникова се нарежда Диляна Попова с образа ни на учителката Десислава Маринова от "Революция Z".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !