Романтика и скандали в Африка:Звездите сигурно са полудели

30.09.2013 10:45 | Видян 2552 пъти

Романтика и скандали в Африка:Звездите сигурно са полудели

Предизвикателствата в най-горещото приключенско риалити в ефира на bTV Африка: Звездите сигурно са полудели продължават и тази седмица. В предстоящите епизоди 12-те български звезди ще се срещнат със змии, ще се състезават с лодки, ще опитат екстремна африканска кухня, ще се смеят и плачат с децата на Ботсуана и ще напишат новите хитове на България. А накрая още някой ще си тръгне от шоуто и Африка.

След като миналата седмица Бобо напусна предаването, настроението в лагера на звездите рязко спадна. Но само за кратко. Следващата им групова задача ще разбуни духовете и ще доведе до ескалиране на напрежението. Това ще се отрази на живота в лагера и ще се превърне в основна тема на разговор при номинациите същата вечер. Задачата, която получават звездите е да създадат песен на български език, посветена на преживяванията им в Африка.

Преди да настъпи тежкият за всички момент на елиминациите, двама от участниците ще имат възможност да се насладят на едно необикновено пътуване, което ще им донесе уникални емоции. Какво ще свърже Диляна Попова с Явор Бахаров и какво ще преживеят те, зрителите ще видят тази вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !