Ясновидка наставлява участниците в "Африка"

16.09.2013 09:00 | Видян 2961 пъти

Ясновидка наставлява участниците в

Професорът геолог и пръв наш полярник Христо Пимпирев, рокаджийката Милена, моделката Диляна Попова, писателката Людмила Филипова, ясновидката Николета и певицата Теди Кацарова хукнаха да превземат Африка. Това бе част от мисията им в реалито "Африка: звездите сигурно са полудели".

Дамите се мръщеха на малките раници, които им бяха предоставени за личните им вещи. "Че каква е тази детска раничка?! Какво ще събере?", бунтуваше се Милена. В нея тя сложи кремове против слънцето, каска за предпазване от удари, чаршаф против комарите. Естествено писателката сложи в торбата си тефтер и химикалка, за да увековечава преживяното. Диляна Попова взе със себе си секси топ, който по думите й ще й бъде излишен, икона, която да я пази и други предмети, играещи ролята на амулети.

Групата смело се втурна в приключението, тъй като със себе си имат ясновидка. Николета разказа, че е знаела за пътуването си, тъй като й се е присънил билет. С историята на провиденческата си дарба тя смая всички. Разказа, че талантът й да пророкува се появил след падане на земята. Ударила си главата и баща й посегнал. Ударил я с щанга, като без малко да я убие. Намесата на майка й й спасила живота.

Другите участници, поели предизвикателството да живеят като бушмени, са начинаещият актьор Юлиан Костов, който преди да стане артист бил десетократен шампион по плуване, близначките Доротея и Емануела Толеви, журналистите Георги Тошев и Георги Милков. Всички те трябваше да намерят състезателя в шоуто „Музикална академия" Тодор Георгиев в Лондон и да го вземат със себе си.

Засега полярникът Пимпирев, рокаджийката Милена и журналистът Жоро Тошев поведоха три групи с различни мисии, които ще дадат истинския старт на предизвикателствата.

Източник: vsekiden.com

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !