И Кошлуков излита за Африка

27.08.2013 10:30 | Видян 2626 пъти

И Кошлуков излита за Африка

Едно от лицата на ТВ7 - Емил Кошлуков, ще е сред участниците в приключенското риалити "Африка: Звездите сигурно са полудели", научи "Всеки ден". Така зрителите ще гледат журналиста по две конкурентни телевизии едновременно - мащабното риалити ще тръгне по Би Ти Ви след няколко седмици, когато ще стартира и "Факторът Кошлуков" по ТВ7. Проектът е на "Паприка Латино", които пък доскоро снимаха "Черешката на тортата" за Нова телевизия.

"Няма никакъв проблем в това, че Кошлуков ще се снима и за друга телевизия, неговото предаване е на външна продуцентска фирма, така че няма как никой да му каже нещо", обясниха от екипа на журналиста. Снимките на уникалното за българския ефир риалити вече са започнали, а всички участници са заминали за Черния континент преди няколко дни.

Предаването ще проследи пътя на звездите от тучната савана при река Чобе, край която има опасност да се сблъскат със стада хипопотами или слонове, до самото сърце на пустинята Калахари, където е пълно със скорпиони и змии. Приключението на участниците включва и трасе през опасните блата при делтата на друга африканска река - Окаванго, и страшните хълмове до Моколоди. Първата задача на Кошлуков и компания е да открият кой е последният 15-и участник в шоуто.

За Африка са поканени още певиците Милена Славова и Теди Кацарова, рапърът Бобо и Тодор Георгиев от "Гласът на България". Към тях се присъединяват и младият актьор Явор Бахаров и манекенката Диляна Попова, която играе в сериала "Революция Z", както и репортерът на Би Ти Ви Антон Хекимян. Журналистът Георги Милков, изследователят проф. Христо Пимпирев и писателката Людмила Филипова също ще се борят за оцеляване в Африка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !