НиЛо: Страхувам се от хорската злоба

01.10.2013 09:00 | Видян 2819 пъти

НиЛо: Страхувам се от хорската злоба

Тази събота ще е премиерата на новото предаване Поверително от НЛ. "Още първия път, в който чух Поверително от НЛ, си помислих, че много скоро всяка тайна ще бъде разгадана. Всъщност това е светско предаване без аналог в България - авторска концепция, която е разработена специално за мен, разбира се. Както знаете, до мен стигат най-горещите светски истории. Самата аз имам амбицията да го превърна в предаването, за което всички ще говорят, просто защото аз съм момичето, за което всички говорят", сподели Николета Лозанова, която ще е водеща на шоуто.

То ще се излъчва всяка седмица и в рамките на един час ще представя най-жълтите новини у нас. Лозанова обещава да бъде без конкуренция, да не показва треторазредни звезди, да не задава махленски въпроси и да не показва евтини декори. Това няма да бъде предаване, в което да се изявяват само фолк певици, а и сериозни публични личности и в политиката, и в обществения живот. "Мен никога и от нищо не ме е страх, освен от злобата на хората.

Съжалявам, ако българските звезди недоволстват, че ги снимаме и показваме в далеч по-различна от лъскавата им светлина, но все пак градът е голям и папараците дебнат отвсякъде", закани се бившата на Валери Божинов.
Още любопитни клюки за НиЛо четете в новия брой на вестник Супер 19`

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !