Николета скъса с Валери, няма вече пари

16.09.2013 11:00 | Видян 6598 пъти | Гласували 2

Николета скъса с Валери, няма вече пари

Валери Божинов остана без пари и е разорен, шушукат всички в светските кръгове. Раздялата му с Николета, която още миналата година прогнозирахме, след като бе ИЗГОНЕН от Спортинг и шансовете му да продължи кариерата си силно намаляха, буквално ще го докара до просешка тояга, коментират врели и кипели в шоу средите.

Всъщност развода му с плеймейтката беше пророкуван от Супер`19 веднага след бляскавата сватба на двойката в Правец, когато заявихме, че всичко прилича на една добра сделка. Според близки на НиЛо тя се е заканила на все още законния си съпруг

да го изръси до последния цент

Божинов, след като отричаше първите публикации за разпърдяването помежду им,  побърза да раздуха новината, че между двамата има раздор и това още повече наля масло в огъня. Той се опита да отрече и новата си връзка с Моника Валериева, въпреки че е забелязван да я посещава у дома й.

Неговите думи бяха с привкус на фолкхит, използван като каламбур в увода: "Тази ли е новата ти" е въпросът на седмицата. Тази тема няма да я коментирам, защото няма нова. Да, с Николета сме разделени официално и всеки от нас има право на свой живот. Така че спрете със спеулациите. Личният ми живот си е моя лична работа", написа той в социалната мрежа Фейсбук.

Най-добрата приятелка на красавицата, Ваня от Пловдив пък се изпуснала преди седмица, че моделката ще иска 70 000лв. месечна издръжка, ако си стигне до развод. Така тя вдигна седем пъти мизата за разлика от Алисия, която преди време претендираше за „скромната“ сума от 10 000лв. Но получи 2. НиЛо подкрепяше гадното поведение на Валерко и сега

тази подлост ще й се вдърне тъпкано

едва ли може да разчита на повече от 2000-3000 лева издръжка, ако и да изтъква аргумента, че за разлика от Алисия, все пак е законна половинка на футболния провал.

НиЛо ще настоява пред съда, че й предстоят огромни харчове около дъщеричката й от футболиста Никол.
Лозанова обаче няма да спре до тук. Тя се е огледала и в тузарски апартамент в Манастирски ливади в София, който е придобит от двамата след брака им, а освен това ще има претенции и към лъскавото Бентли на Валерко, което е оценено на близо 700 000лв.

За неин ужас той си прибра колата

тутакси, както правят мутрягите със захвърлените любовници. Според запознати НиЛо ще се опита да прилапа и просторен апартамент в Италия, който преди време двамата си взели. Някои говорят даже за къща.
Говори се, че към края на октомври съпрузите ще обявят официално развода си и ще подадат документи.

И двамата са наели топ-адвокати, които ги консултират


преди да предприемат сериозната крачка.Валери обаче има и други правни проблеми. Докато текат бракоразводните неволи на светската двойка, само преди няколко дни гръмна новината, че Божиньо се е простил с 3,6 милиона евро, които щеше да получава в Спортинг (Лисабон) в следващите три години. И то поради глупост. Илби хайде – непредпазливост. Заради неговото своеволно неявяване в местоработата му на стадиона в Лисабон, португалците претендират, че договорът му е автоматично прекратен.
Футболистът имаше контракт с португалския клуб до лятото на 2016г. т.е. за още три сезона и трябваше да му плащат

по 1,2 милиона евро на година или 100 хиляди евро на месец


за това, че нищо не прави. Сега обаче тези кинти му се изплъзнаха, също както Алисия и Николета след нея. И той е на сухо.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !