Синът на Боевски заряза жена си и бебето

30.09.2013 16:00 | Видян 4659 пъти

Синът на Боевски заряза жена си и бебето

Поредната драма разтърси фамилия Боевски. Синът на олимпийския шампион в щангите Гълъбин Боевски - Пол, заряза жена си Капка и бебето Гълъбин. Наследникът на лежащия в затвора в Бразилия за трафик на дрога остави Капка заради друга жена, пише България Днес.

Според изданието тя е от родната му Кнежа и се казва Ивка, а прякорът ѝ е Гущера. Скандалният Пол се е разделил с Капка в деня, е който синът им е проходил. Зарязаната майка плаче неутешимо и напада жената, която е отмъкнала мъжа ѝ. "Двама боклуци се събраха, тя е пачавра", нарежда зарязаната Капка.

В драмата се включени и останали членове на семейство Боевски, дори и бабата на Пол, която защитава внучето си. Още по-интересно е, че в момента Капка живее в София с двете сестри на Пол и майка му. А издънката на фамилията вършее из Кнежа с Ивка Гущера. Тя работи в местната игрална зала.

Ивка, подобно на Пол, също има дете, което живее с бившия ѝ мъж. Новата любов на Боевски е с цели десет години по-голяма от него и в момента е на 30. Самата Капка също не била цвете за мирисане, защото преди да се залюби с Пол била момиче на повикване, пише още вестникът.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !