Внучето на Боевски може да не е негово

28.09.2012 16:00 | Видян 5000 пъти

Внучето на Боевски може да не е негово

Осъденият за трафик на кокаин Гълъбин Боевски продължава да изживява кошмари. Чакането с нетърпение от него първо внуче може да се окаже, че няма да е негово. Приятелката на сина му Пол му изневерявала многократно, разкриха жители на Кнежа, където двама живеят.

Капка Алексиева има слава на особено палаво момиче още от училище. "Капка редовно изчезва, говори се , че си ляга с мъже за пари, разказват жители на Кнежа. –Тук почти никой не вярва, бебето да е от Пол. Тя е същата като сестра си, има славата на лека жена. Преди да забременее, Капка редовно ходеше в чужбина, за да се вижда с други мъже. Кой знае от кого е детето."

Подобен е имиджът и на  сестрата на Капка, която също е известна с безбройните си мимолетни връзки, пише България днес.

Засега Пол упорито твърди, че  бебето е негово, въпреки, че едва ли и самият той е сигурен в това. Майката Красимира не е особено сигурна  и избягва да говори по темата.

Предполагаемото внуче на Боевски трябва да се роди след два месеца. Единственият начин да се разбере чие е бебето, е да се направи тест за бащинство, след като детето се появи на бял свят.

В името на семейното спокойствие засега фамилията не изразява съмнения за бебето. Бременната Капка обикаля Кнежа с наедрелия си корем  и се кълне във вярност на Пол, но почти никой не ѝ вярва.

Самият син на Боевски върти семейно кафене в центъра на града и се изявявала, като главна на клана.

В Кнежа Боевски са недолюбвани най-вече заради Пол, който постоянно създава проблеми на местните.

Синът на лежащия в затвора щангист още от малък е проблемно дете на 16 години стреля с  газов пистолет в училище. Пол редовно се бие из града, защитаван от чичовците си. Братята на съпругата на Гълъбин имат зловеща слава в околността, като изстъпленията им са десетки.

 

източник: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !