Новата на Тачо: Мъж не се печели със силикон

30.09.2013 12:00 | Видян 1923 пъти

Новата на Тачо: Мъж не се печели със силикон

Скандалната манекенка Зорница Линдарева може и да не е съвсем сигурна какво се случва във връзката й, но тя определено знае как да печели представителите на силния пол. За това помага не само секси визията й, а й специфичната литература, с която е прекарала доста време.

Моделката от години се занимава с психология, така че тайните на човешкото съзнание не са съвсем необятни за нея. „Благодаря на всички близки, познати и непознати хора, които ме подкрепиха и бяха позитивни към мен. А мъж не се печели само със силикон и скалпел или с техники. За тези, които не ме познават, от доста години се занимавам с психология. От тази седмица пак съм на курс за позитивна психотерапия.

Минах неорайхианска (психотелесно ориентиран терапевтичен подход), всяка седмица съм на класическа психоанализа по метода на Фройд и куп други курсове и workshop-и. Сега чета Психология на преднамереното влияние. Красотата и титлите са нещо преходно. Love you all“, написа Зори в профила си в социалната мрежа Facebook. Според последата клюка в светските среди пък, Тачо е решил окончателно да се върне при Жени. В момента той е в Испания при семейството си и размишлявал отново да заживее със съпругата си.

Дали обаче това ще стане, очакваме да видим как ще се развие фаталния любовен триъгълник. Близки на Зорница твърдят, че тя все още се срещала с бившия си любовник, който е крупен бизнесмен и предприемач около 50-те години. Линдарева имала финансова изгода от общуването си със солидния господин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко на български, най-голямата...

Няма град с толкова надписи на български извън страната...

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Няма коментари към тази новина !