Първи елиминации в Африка: Звездите сигурно са полудели

23.09.2013 09:00 | Видян 1920 пъти

Първи елиминации в Африка: Звездите сигурно са полудели

През първите дни от своето пребиваване в Африка родните звезди бяха изправени пред редица предизвикателства, чрез които да си осигрят комфорта и най-необходимото за лагера в Ботсуана. Те трябваше да скачат с бънджи, да плуват в река Замбези, спускаха се по скали и летяха над огромни пространства, ровиха се в слонски екскременти и дори станаха жертва наизмама.

След поредица от изпитания в Замбия отборите на Георги Тошев и професор Пимпирев се присъединиха към този на Милена в Ботсуана. А там ги очакват три различни вида предизикателства, с които опознават културата на Африка. Това включва прекарване на учебен час в типична африканска класна стая или строеж на африканска къща от пясък, слама и кутийки от безалкохолно. От днес до финала на шоуто, всеки понеделник, зрителите ще стават свидетели на процеса на елиминации.

Всички участници се събират заедно и очи в очи гласуват кой според тях трябва да напусне състезанието, и защо. Тази вечер зрителите на бТВ ще станат свидетели на това как родните звезди плачат, как хранят крокодили, на какви африкански животни се опреличават и кого искат да върнат у дома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !