Албена и Максим не се развеждат, заживяха в Москва

03.09.2013 12:30 | Видян 2888 пъти

Албена и Максим не се развеждат, заживяха в Москва

Докато жълти медии развеждат Албена Денкова и Максим Стависки, звездната двойка е пред старта на най-голямото шоу на живо в Русия - "Ледников период", което започва на 8 септември, научи lifestyle.bg. "Първо, те не могат да се разведат, тъй като не са се женили. Второ, двамата продължават да са заедно в личен и професионален план и повече от месец са в Москва с детето. Там репетират усилено за шоуто на кънки, предавано по Първи канал на Руската национална телевизия. В него Албена и Максим са вече 7-и сезон неизменно сред участниците." Това съобщиха техни близки.

В "Ледников период" професионални състезатели се пързалят в комбинация с популярни личности от различни области. Този сезон Албена ще играе в двойка с актьора Петър Кислов, а Максим - с актрисата Екатерина Шпица. В Москва Албена и Максим са със сина си Даниел, който в края на януари ще навърши 3 годинки. Малчуганът често гледа репетициите на мама и татко.

Техните ангажименти ще ги задържат поне до средата на 2014 г. в Москва, тъй като освен тв шоуто Максим Стависки работи по хореографиите на френския състезател Браян Жубер, както и на руската звезда Евгени Плюшченко за зимната олимпиада в Сочи.

Снимка: Антон Станков

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !