Албена кръшка на Максим

27.06.2012 11:00 | Видян 4220 пъти

Албена кръшка на Максим

Албена Денкова, която е принудена да търпи любовните афери на по-младия си партньор Максим Стависки, най-накрая реши да не остане по-назад от него. Фигуристката е интимна със своя известен руски колега и световен шампион по фигурно пързаляне Алексей Тихонов, научи сензационно „Всеки ден".

38-годишната Албена отдавна била омаяна от три години по-възрастния от нея чаровен спортист. Двамата обаче се сближили покрай съвместното им участие в руското тв шоу на леда „Клубът на професионалистите". Денкова и Тихонов са партньори в рейтинговия спектакъл по Първи канал на руската телевизия. Албена дори имала намерение да покани руското си гадже в апартамента на родителите й в Царево. Иначе 35-годишният Максим имаше креватни афери с известната руска фигуристка Татяна Арнолц и с невръстната актриса Лиза Арзамасова. Самата Денкова се върна на леда
след раждането на сина им Даниел. Злите езици тръбят, че Албена си падала и по очарователния фигурист Роман Костомаров, но той не откликнал на нейните чувства.

„След дългогодишните кошмари, които Албена изживяваше заради ужасната катастрофа, която Максим причини, тя най-накрая се отърси от преживяното и се опитва да търси щастието извън семейното гнездо", разкриват близки до Денкова. Преди няколко години Стависки, шофирайки в нетрезво състояние, уби 23-годишния Петър Петров на пътя край морския град Приморско и вкара в кома Мануела Горсова. Тя остана до него, въпреки че той дори не се прикриваше, когато й кръшкаше, а злоупотребите му с алкохола продължиха. Сега известната фигуристка също не се интересува дали мъжът й ще разбере за нейния флирт, тъй като според приятелите й вече й е дошло до гуша от Стависки.

Въпреки семейните разправии двукратните световни шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки се връщат на леда за Олимпиадата в Лондон. Те няма да са сред участниците в започващите на 27 юли Олимпийски игри, но ще са сред 24-те звезди на кънките, които ще представят грандиозно ледено шоу в сърцето на британската столица. Компания ще им правят още 22-ама олимпийски и световни шампиони, сред които и Роман Костомаров, и Татяна Навка. Спектакълът е част от грандиозната кампания, която ще популяризира следващата Зимна олимпиада в Сочи през 2014 година. Докато Албена и Максим са там, малкият Даниел ще бъде гледан от родителите на Денкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !