Лили с охрана на плажа

30.08.2013 15:40 | Видян 1720 пъти

Лили с охрана на плажа

Лили Иванова прибегна до невиждани мерки, за да се предпази от папараците. Примата на родната естрада, която цяло лято си почива на Черноморието, си нае допълнителна охрана и вече с жива верига се отбранява от фоторепортери, които просто искат да я заснемат на плажа по бански, пише Уикенд.

Лиленце-Пиленце изпаднала в неистов ужас от първата страница на най-четения таблоид преди няколко броя. В деня преди концерта ѝ на "Хасиенда Бийч" настроението на звездата се скапало, след като узнала, че лицето ѝ в съвсем близък план, захлупено е налудничава капела, е публикувано в над 300 хиляди тираж.

С фамозната капела 70 и кусур годишната грандама се превърна в гротесктен двойник на Хъкълбери Фин и на Гандалф, добрия магьосник от "Властелинът на пръстените".

Запознати коментират, че капризната звезда поискала от организаторите на изявата си, която се превърна в абсолютен провал и премина при нищожен интерес, да я компенсират за това, че не предприели нужните охранителни мерки, за да я предпазят от папарашките обективи. Те обаче не се поддали на изнудването, тъй като подобна клауза и без друго не била записана в договора им.

За да не допусне повторно унижение, Лили сама предприела нужните мерки, с които да си подсигури така желаното спокойствие до края на морския си престой, вече няколко седмици изпълнителката на вечния хит "Камино" си почива в хотелския комплекс на наркобоса Евелин Банев – Брендо – "Оазис".

Заради лошата слава на собственика му там случайни хора не отсядат. Точно с тази идея Лили си наела апартамент, надявайки се, че ще се скрие от любопитни фенове и от своите душмани – папарашката гвардия.

Въпреки яките гавази обаче изпадналата в ужас от светкавици и фотоапарати Лили не смеела да се опъне безгрижно на обикновен шезлонг. Звездата се шмугвала вшатричка от трите си страни запердена с бели щори и завеси. Само лицевата ѝ част гледала към морето, откъдето според собствените ѝ съждения наглеците с щракалките нямало как да я фотографират.

Суетната към своята външност певица издала заповед и на охранителите си да вардят шатрата ѝ с гръб към нея, за да не се срамува пред очите им с тялото си. Вярна на суровия си хранителен режим, който не нарушава дори и по празници, зад щорите Лили се гощавала със сезонни плодове – резени диня и пъпеш. Пиела само минерална вода, и то топла, за да не навреди на гласа си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !