Лили отказа 500 бона

22.08.2013 09:30 | Видян 1970 пъти

Лили отказа 500 бона

Лили Иванова е отказала рекорден хонорар от 500 000 лева от ТВ7, научи Всеки ден. Сумата е била предложена на грандамата на родната естрада лично от изпълнителния директор на най-амбициозната медия Николай Бареков.

Той се опитвал да кандърдиса Лили да участва в новото риалити на канала „Музикална академия", което стартира през септември. Звездата проявила интерес, но само ден по-късно отказала. Певицата отхвърлила предложението, щом разбрала, че продуценти на риалити шоуто са Иван и Андрей.

"Тези момчета ме обидиха жестоко, повече и от Слави Трифонов! Няма как да работя с тях", отсякла Лили. Примата на родната естрада им е сърдита, след като преди 3 години в несъществуващото днес "Шоуто на Иван и Андрей" бе показан репортаж за уж незаконната ѝ дъщеря в дом за умствени инвалиди.

Лили се закани да съди предаването, но после се отказа. Оттогава обаче е в ледени отношения както с продуцентите, така и с Нова телевизия.

"Музикална академия" ще върви от началото на септември по Нова телевизия, като идеята е в шоуто да участват звезди от трите жанра - естрада, поп и фолк. Всяка седмица ще има концерти с елиминации. На този етап продуцентите крият кои знаменитости ще се включат.

Лили Иванова се очакваше да е гвоздеят на риалити шоуто, но след отказа й в момента трескаво се търси друг човек за председател на журито. Най-вероятно това ще е Йорданка Христова, която тази година чества 70-и юбилей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !