Роджър Уотърс пристигна в БългарияРоджър Уотърс

29.08.2013 10:15 | Видян 1362 пъти

Роджър Уотърс пристигна в БългарияРоджър Уотърс

Легендарният музикант кацна тази нощ, малко след 00:30 часа, на летище София, пише dir.bg.
Роджър Уотърс пристигна в България веднага след концерта си в Румъния. Видимо изморен, основателят на Пинк Флойд, не обели нито дума пред чакащите го фенове и журналисти и побърза да влезе в лъскавата лимузина, която го чакаше.

Роджър Уотърс ще изнесе концерт от турнето си "Стената" в петък, на стадион "Васил Левски". Цели 150 тира пренесоха техниката и декорите за спектакъла. Сцената за концерта заема цялото пространство пред сектор "Г" на стадиона, като работата по строежа ще продължи до 30 август. За шоуто ще бъде издигната стена с височина 12 метра и дължина - 150.

Освен новата мултимедия, Уотърс представя за първи път пред публика и нова песен - "The Ballad Of Jean Charles De Menezes". Тя разказва истинската история за мъж, застрелян от полицията в Лондон, покрай зародилата се опасност от терористични атаки в английската столица по-рано тази година. "The Ballad Of Jean Charles De Menezes" е включена в първата част на шоуто, веднага след култовата "Another Brick in the Wall (Part 2)".

Роджър Уотърс пристига у нас с изключителни музиканти, сред които е и неговият син Хари. В "The Wall" той ще ни покаже уменията си на орган и акордеон.

Билетите за рок спектакъла са на цени от 65 до 180 лв и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !