Галя Щърбева ражда по Нова година

23.08.2013 09:00 | Видян 2778 пъти

Галя Щърбева ражда по Нова година

Бременността на Лора Крумова повлече крак. След като тв водещата призна, че ще става майка, приятелката й Галя Щърбева реши, че също й е време за тази важна крачка. Наскоро тя изненада шефовете и колегите си в Нова телевизия с новината, че очаква дете.

"Галя е бременна някъде около четвъртия месец", разкриха пред "Всеки ден" източници от Нова тв. Очаква се бебето й да се появи на бял свят около Нова година. Засега бременността на новинарката почти не личи, защото тя по природа е доста слаба. За по-наблюдателните обаче не остана скрит фактът, че ръцете й малко са наедрели, а гръдната й обиколка изглежда доста по-голяма от обичайното.

"Сигурно ще започне да й личи поне след още един месец. Всички в телевизията бяхме сащисани, когато разбрахме, че е бременна, никой дори и не подозираше", споделиха колеги на журналистката.

От цели 4 години хубавата Галя е омъжена за колегата си оператор Петко Гюлчев, а връзката им е от повече от 7 години. И двамата обаче не обичат показността, затова сключили брака си тайно. Така станало и с детето - до последния възможен момент крили бременността на новинарката. Дълго семейството отлагало създаването на потомство.

Тон в тази насока им дала Лора Крумова, която между другото е и тяхна кума. Когато разбрали, че тя ще става майка, и Галя се замислила над идеята. Тъй като вече е на 35 години, преценила, че няма много време за отлагане. Нищо чудно Лора, която се очаква да роди до седмици, да стане и кръстница на бебето на своите приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !