Жени Калканджиева: Мъжът ми ме е лъгал месеци наред!

15.08.2013 15:30 | Видян 4548 пъти

Жени Калканджиева: Мъжът ми ме е лъгал месеци наред!

"Да, истина е, за съжаление. Започвам процедура по развод. На 1 септември подавам молбата, чакам адвокатката ми да се върне от морето. Ситуацията е много неприятна" – споделя пред Уикенд Жени Калканджиева.

"По-добре да си кажа истината, отколкото да чета куп глупости по вестниците. Разочарована съм от постъпката на Тачо, който е поддържал паралелна връзка месеци наред. Не му прави чест" – разкрива шефката на "Визаж".

Жени не назовава името на съперницата си, но Уикенд твърди, че мистериозната дама, разбила 6-годишния брак на красавицата, се казва Зорница Линдарева.

31-годишната ѝ конкурентка е европейски модел и е носителка на короните "Мис Лято 2010" и "Мис Екзотик Монте Карло". Най-тъпото е, че самата Калканджиева я открива за модния подиум и я поощрява да стане манекенка. За да може години по-късно Зорница да отнеме мъжа ѝ.

Веднага щом "доброжелателка" подшушнала на Жени за връзката на съпруга ѝ със Зорница, тя поискала разговор с него. Тачо признал с наведена глава. Час по-късно се изнесъл от дома им и заживял в апартамента на новата си любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Няма коментари към тази новина !