Мис Бони: Устните на Мария са грешка и тя си го знае!

16.07.2013 15:00 | Видян 3296 пъти

Мис Бони: Устните на Мария са грешка и тя си го знае!

Мис Бони отново скандализира с последното си изказване. Звездният гримьор откровено сподели мнението си за пластичните операции на чалгаджийките. Той не се поколеба да сподели кои според него са успешни и кои не, пише kliuki.bg.

"Устните на Мария например са грешка и тя сама си го знае. Но след последната корекция ги намали и сега изглеждат много по-добре. Иначе тя носи естествена детска красота и има едно от най-малките личица. В тази графа слагам и Николета Лозанова. Тя също е по детски красива и противно на това, което се говори, с нея се работи много лесно. Тя предварително планира визията си за събитията. Дали ще е фотосесия, или някакъв рекламен клип, Николета знае точно как иска да изглежда. И няма никакви корекции по лицето, доколкото знам", разкрива пикантерии Мис Бони.

За носа на Алисия казва, че не е трябвало да го коригира, тъй като старият ѝ придавал специфично излъчване. Относно спекулациите със счупения нас на Емилия след катастрофата Мис Бони призна, че на половинката на Коко Динев ѝ се наложило да го оправи, но това нито ѝ е придало по-красив вид, нито я е загрозило.

Единствената, която е спечелила чисто визуално от ринопластиката, е Таня Боева, при която било наложително: "След като си оправи носа, хората видяха, че всъщност тя е едно хубаво момиче", споделя Мис Бони. За толкова години работа с фолкпевиците Бони е запомнил една реплика на култовия Милко Калайджиев, която гласи: "В крайна сметка всички са едни и същи".

Снимка: Нова тв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !