Лияна снима бате Николай в нов клип

13.05.2013 11:45 | Видян 2347 пъти

Лияна снима бате Николай в нов клип

Фолкзвездата на Лияна отново провокира феновете с  новия си видеоклип към песента Кой е той,  чиято премиера бе в ефира на Фен Тв. Хитовата изпълнителка  е подготвила за топлите летни дни, които предстоят, едно наистина горещо видео. Мястото на действието в клипа е автомивка, насред почти пустинен пейзаж  (каменната кариера в Кремиковци), в  която среща си дават куп атрактивни персонажи, пише Супер 19'.

Като собственик на автомивката се изявява популярният актьор  Николай Николаев, известен като бате Николай от Захарно петле.  Най-колоритният участник, обаче е малкият, но само на ръст актьор – Виктор, който въпреки комедийният си талант, в края на видеото изненадва всички с хулиганската си проява. Самата Лияна е по-красива от всякога в ролята си на перфектната изкусителка.

Тя така умело борави с женското си обаяние, че кара главния герой – моделът Крис, да загуби ума и дума в нейно присъствие. За съблазнителната визия  на родната Лара Крофт в клипа, заслуга имат гримьорът Мис Бони и коафьорът Жоро Петков. Режисьор на лентата отново е Ники Скерлев,  а самата песен е дело на композитора Мартин Биолчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !