Бъзикат Краси Радков, че е чехльо

10.07.2013 15:45 | Видян 2174 пъти

Бъзикат Краси Радков, че е чехльо

Авери на талантливия комик го скъсвали от подигравки, че се е превърнал в мъж под чехъл, говори се в светските среди. Някои дори направо го наричали "чехльо", сравнявайки го с Давид на Елеонора от "Биг Брадър", пише Шок.

Популярният като Гацо Бацов, Шишо Бакшишо или отец Нафарфорий от "Шоуто на Слави" актьор бил забелязан да мие прозорците на жилището си. Окръгленият Краси Радков бил като балеринка – едва пазел равновесие, но се справил с неприятната за всяка домакиня задача.

Според запознати, актьорът бил използван редовно като "безплатна домашна помощничка". Краси често простирал, гладел, пазарувал. На всичкото отгоре – готвел, и то само отбрани манджи. А когато не успеел да се справи около печката и фурната – водел съпругата си Станислава на вечеря в близкия квартален ресторант, довериха комшии.

Според злите езици, накипрената му съпруга дори имала навика да се подиграва с мъжа си, който я гледа като принцеса и ѝ угажда на всичките капризи: "Краси готви, мие чинии, пере, чисти и глади. За мен остава мъжката работа – да гледам телевизия в компанията на 2 ракии и три салати!".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !