Тони Дачева: Всички знаят, че съм болна от диабет

25.06.2013 17:30 | Видян 3730 пъти

Тони Дачева: Всички знаят, че съм болна от диабет

Идвам в София само, когато имам ангажимент. През 90-те, когато започнах да пея, взех решение да остана в Ямбол. Това успя да ме запази – светските събития изтощават, изхабяват хората. Няма тайна, която да крия. Всички знаят, че съм болна от диабет. Това заяви пред Нова телевизия певицата Тони Дачева. „Когато започнахме с оркестър „Кристали“, правехме по два концерта на ден. Сега вече не е така. Има изпълнители с повече работа и такива, които „чакат на опашката“. Моята музика е за слушане, за сватби, събирания, хубави поводи“, допълни тя.

Тони призна, че не ходи по протести. В Ямбол, където живее, нямало такива масови събирания. „Ако можех, щях да отида. Но съм за промяна – народът трябва да се вдигне, да отстоява своите искания. Защото повече така не може да продължава. Хората живеят много бедно. Имаше по-добри времена за този народ“, сподели певицата.

Тя подчерта, че човек трябва да има респект от закона. „Жалко, че живеем в такава държава, в която всеки иска да наложи своето. Ами да се съберат всички заедно – нали затова са там – за да работят в името на държавата“,пише Блиц.

Тони сподели, че е все още на сцената заради хората, които я обичат и ценят. „Това е моят живот. Човек не може да прави сто неща. Аз умея да пея, това е моето призвание“, каза Тони Дачева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !