Баровеца: Коко Динев ми даде кашон с пари

24.08.2012 12:45 | Видян 3568 пъти

Баровеца: Коко Динев ми даде кашон с пари

Най-високи хонорари за участие се плащали в ресторант Кошарите, пред който преди седмица избухна бомба, разказва Илиян Михов-Баровеца за България Днес.  Веднъж, след рожден ден на Коко Динев, певецът се прибрал с кашон от пералня, пълен с пари.

"Още като седнахме на масата заедно с Глория и Тони Дачева, пред всеки от нас беше сложена табла с купчина с пари. Не можех да повярвам на очите си. Всеки искаше да пее при Коко - Софи Маринова, Диана, Еми Стамболова, Володя Стоянов и Румяна, лека й пръст, сами се натискаха да се уредят там" - разказва Баровеца.
 
От друго участие, пак в Кошарите, си тръгнал с цял чувал от амониева селитра, натъпкан с банкноти от по 500 лева.

Илиян Михов Баровеца бе един от любимите изпълнители на покойния Иво Карамански. Кръстника на мафията обичал да се гаври с политиците: "Аз направо се бъзикам с държавата", твърдял той. Вярвал, че е в пълна безопасност, защото имал охрана от Боливия.

Любимите песни на Карамански били руските и постоянно карал Баровеца да му пее частушки. Най-щастлив се чувствал на концертите на Грета Ганчева в НДК.

Илиян Михов бил приятел с повечето от силовите босове. Те обаче били неконтролируеми хора и той пазел дистанция. Безпричинно биели гаджетата си или започвали кавга и меле, ей така, за по-интересно.
 
"Веднъж пред къщи спря микробус и на него с големи букви пишеше ВИС-2. Изскочиха неговите здрави момчета и ми казаха, че Васко  /Илиев/ иска да пея веднага в ресторант "Мираж"." - твърди Баровеца. Той обаче, нали е Баровец, отказал. Искал да се наспи.

 

източник:България Днес

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !