Нападнаха Ивена в центъра на София

07.06.2013 09:15 | Видян 1508 пъти

Нападнаха Ивена в центъра на София

Фолк певицата Ивена пропищя от нагли крадци. Чалга дивата едва не умря от страх, когато две млади момчета я нападнаха насред центъра на София посред бял ден и започнаха да дърпат чантата й, научи vsekiden.

„Отивах до едно часовникарско ателие, за да занеса на ремонт мъжки часовник - антика, който наскоро бях купила", разказа певицата пред „Всеки ден". На няколко крачки от ателието обаче двамата нападатели изскочили пред нея. Единият задърпал чантата, а другият - часовника, който бил на ръката й. Певицата се разпищяла от уплаха, но не пуснала чантата си. Тъй като уличката била малка, наоколо нямало много хора, които да се отзоват на виковете за помощ.

Изведнъж обаче единият от крадците я познал и извикал, че това е Ивена и е по-добре да се махат. Така певицата се спасила от апашите, запазила и скъпия часовник. Дизайнерската й чанта обаче била съсипана, а струвала цели 2000 лева. От дърпането крадците я скъсали, съдържанието й се разсипало по земята и се наложило Ивена да си събира нещата насред улицата. Тя е категорична, че двете момчета не са били роми.

„Подадох сигнал в полицията, но не знам дали ще ги хванат. Такова нещо не ми се беше случвало", призна изпълнителката. Певицата все още е в шок и не смее да излезе от дома си, защото я е страх, че може пак да я нападнат.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

За първи път в историята на Капките...

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !