Ивена търси злато в мина

14.03.2013 17:15 | Видян 1866 пъти

Ивена търси злато в мина

Два часа след обяд е. На снимачната площадка на най-новото видео на Ивена е пълен мрак. Единственото нещо, което осветява терена, режисьорския екип и певицата са няколко мъждукащи миньорски фенерчета. Ако вече си гризете ноктите от любопитство къде ли скътано това причудливо място, то определено никога не бихте се досетили за неговото местоположение без няколко жокера: нeдалеч от София, тясно пространство и специално облекло. След тези подсказки отговорът е ясен - столично студио,  което режисьорският екип превръща в миньорска мина.
 
"Миньорската професия е една от най-трудоемките. Не мога да си представя, че някога бих работила подобно нещо. В Германия тази професия е забранена за жени"– разказва звездата на "Ара мюзик".

В "35" освен изключително стегнатото тяло Ивена показва и своята романтична страна. Виждайки я до този момент в модели в бялата и черна гама, изпълнителката на "А4" прави рязка флорална промяна, вкарвайки актуалните цветове за това лято – лимонено жълто и розово, които подсилват още повече женствеността на певицата във видеото.   

За още по-голяма колоритност и нажежаване на обстановката звездата на "Ара мюзик" се отдава на страстни танци с двама мускулести мъже, които привличат женското внимание с изваяните си тела и скритите зад маски лица.

Какво всъщност се крие зад заглавието "35": "Името на песента не е случайно. Сборът на двете числа прави 8, което на езика на нумерологията е символ на успехи в бизнеса" – разказва певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !