Луиза Григорова търси тоалет за абсолвентския си бал

17.05.2013 16:30 | Видян 2315 пъти

Луиза Григорова търси тоалет за абсолвентския си бал

Цял следобед вчера Луиза Григорова обикаля магазините, за да намери тоалет за абсолвентския си бал. Младата актриса, която проби с ролята си на Алекс в "Стъклен дом", завършва НАТФИЗ тази година, пише 24 часа.

"Не се вълнувам толкова - все пак не е абитуриентски бал. Търся си не официална рокля, а нещо спортно-елегантно, което ще мога да нося и след това във всекидневието", каза Луиза.

Другия четвъртък тя ще влезе в академията, за да получи дипломата си от професор Пламен Марков, който 4 г. я учи на актьорско майсторство. Целият клас ще се събере в 10 ч, когато ще е и церемонията. "Ще сме с рокли, няма да сме с тоги", каза Луиза.

Вечерта всички отиват в голям столичен клуб, където тя ще сложи новия си тоалет.

От две години младата актриса и състудентите играят дипломния си спектакъл. Той беше в две части - "Криминале от каменната ера, или двете стрели" и "Шпионажът през каменната ера, или Гущерчето". Освен в театъра Луиза направи и нова роля на малкия екран - тази година тя се появи в сериала "Дървото на живота", в който си партнира с Христо Шопов.

"Не знам дали ще имам много време за почивка. Най-вероятно скоро пак ще почнем снимки, но ще намеря няколко дни", обясни Григорова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !