Луиза Григорова отново се разсъблече

19.03.2013 09:15 | Видян 6354 пъти

Луиза Григорова отново се разсъблече

Младата актриса Луиза Григорова се разголи в тоалетната на Народния театър и се похвали с това пред приятелите си във Фейсбук. Звездата пусна предизвикателната снимка, която за броени часове събра редица коментари. Луиза е заедно с колежката си Теодора Духовникова, а двете са облечени само по бикини и корсети. Актрисите впечатляват със стегнати бедра и оформени дупета, заради което събраха и множество комплименти, пише Супер 19'.

Преди време Луиза се снима чисто гола за календар на модната къща Ивет фешън, така че звездата не се притеснява от камерата. Неотдавна пък актрисата от сериала Дървото на живота заяви, че ще изтрие профила си в социалната мрежа.  Моделката решила да се раздели с модерния начин на комуникиране и предупредила всички свои приятели със съобщение.

Дългокосата брюнетка посочва като причина за това, фактът, че много непознати й досаждали. Най-много се издразнила, че виждали снимките и коментарите й, каквито и настройки да правела, за да ограничи достъпа. Красавицата иска да се отърве от натрапниците, затова е решила да си тръгне от мрежата и окончателно да реши проблема. Неотдавна тя заяви, че има любим мъж до себе си, но не желае да афишира новите си взаимоотношения. Според клюката дъщерята на шефката на Ивет Фешън  е хлътнала по млад и перспективен художник, който живее извън пределите на България.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Няма коментари към тази новина !