Семейството на Чочо няма да съди гробищен парк София

14.05.2013 13:45 | Видян 1864 пъти

 Семейството на Чочо няма да съди гробищен парк София

Семейството на Петър Попйорданов - Чочо няма претенции към "Бояна парк София". Близките на актьора призоваха в отворено писмо до медиите да не се търсят сензации там, където има само болка и мъка.

"През последните дни получихме подкрепа от много хора - познати и непознати, приятели, колеги, журналисти. Благодарим им и вярваме, че Чочо се усмихва на всички ни от небето", се посочва в писмото. Отбелязва се, че в медиите има и много спекулации за причините за смъртта на актьора, за виновните и невинните и т.н.

"С ясното съзнание за обстоятелствата в детайли заявяваме, че нямаме никакви претенции към "Бояна парк София" EАД. Разбира се, подкрепяме всяко решение за повишаване на безопасността на градската среда, но молим да бъде прекратено търсенето на сензации там, където има само болка и мъка", пишат близките на Петър Попйорданов .

Актьорът почина на 5 май, навръх Великден в Пирогов, след фатално падане от двуметрова тераса в частния гробищен парк. След тежка битка за живота му, продължила 15 часа, актьорът почина в "Пирогов".

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !