Гонят Азис от Къртицата?

03.04.2013 11:45 | Видян 2322 пъти

Гонят Азис от Къртицата?

Повечето участници са го нарочили за предател още от началото на шоуто. Това е мнението и на много от зрителите. Според регламента на играта в такъв случай той ще бъде номиниран от останалите в Базата и така може да изхвърчи от играта. Най-странното е, че Азис по никакъв начин не се опитва да се защити от явните нападки на някои участници и не обелва дума дали той е Къртицата или не.

Феновете му обаче са убедени, че е напълно естествен и не крие нищо. Други пък са категорично против тази идея.

„Вие луди ли сте? Азис прави всичко за Групата, той не е Къртицата", смятат поддръжниците на звездата. В Базата най-верни засега са му само Деян Не-дечев-Икебаната и Любо.

Дори неговата първа дружка Николета не е сигурна, че певецът не е тайният саботьор и по този начин се отрече от него. Гласуването на основния заподозрян за Къртицата започна снощи. То дава възможност един от зрителите да спечели награда от 5000 лева. Другите двама заподозрени за предатели в Групата са Миглена и Михаил.

Междувременно 100 кила усилено флиртува с жените в Базата и си търси гадже. Последната, която хвана окото му, бе Миглена и той скочи върху нея, за да я целува.

С това раздели на две феновете на шоуто. Едните смятат, че рапърът и брюнетката си отиват като двойка и са много сладки, а другите ги оплюха, подчертавайки, че „си приличат по щръкналите зъби", пише Всеки ден.

Снимка: karticata.tv7.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Няма коментари към тази новина !