Азис спи с барокамера

04.03.2013 17:15 | Видян 2606 пъти

Азис спи с барокамера

Ако терминът е недостатъчно познат за читателя, барокамерата е стъклен похлупак, към който се подава кислород през специални анти бактериални филтри и под налягане. По този начин се постига многократно по- бързо свързване на кислорода с хемоглобина и разтваряне в плазмата и той р достига скорострелно до всички тъкани и органи в тялото. Според тази методика на лечение органите, засегнати от възпалителни, метаболитни, съдови и деструктивни процеси при наличието на кислороден глад, се възстановяват по изключителен начин.

Известно още и като „хипербаро-оксигенация", прочитайки обширна статия в американско списание за тайните на Майкъл Джексън. Последните години до смъртта си Краля на попа спял в барокамера, за да поддържа младежкия си вид. 3а да не остане по- назад, Костинбродския славей се поинтересувал как действа въпросният уред по време на турнето си отвъд океана миналото лято. Домакините на Василка , заможни българи, емигрирали в страната на Барак Обама още преди две десетилетки, я свързали с медицински институт в Сан франциско. Оттам се ангажирали да включат БГ звездата в научно изследване в областта на човешкото дълголетие. Трябвало обаче да изчака няколко месеца, за. да му изпратят в София мини барокамера за домашна употреба.

"Трябваше да взема мерки срещу старостта, че толкова неуморни години участия и концерти си оказват влияние върху здравето ми. Половин час под стъкления похлупак на барокамерата и тялото ми се събужда за нов живот. Всяка клетка и тъкан се насищат с допълнително количество кислород. Той ускорява обмяната на веществата и подсилва имунитета ми", фука се из светските седенки Василка .

Американските специалисти й препоръчали барокамерата именно заради стресовите ситуации, физическото и психическото натоварване на което е подложена звезда от нейния ранг. На същия модерен метод за лечение с кислород се е подлагал и Димитър Бербатов . Още като футболист на „Тотнъм" той и съотборниците му редовно бяха вкарвани в барокамери за възстановяване на организма, разкрива Всеки ден.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !