Гала към Зейнеб: Трябваше да покажеш, че можеш да постигнеш нещо и без да минеш през нечие легло

19.03.2013 12:45 | Видян 3088 пъти

Гала към Зейнеб: Трябваше да покажеш, че можеш да постигнеш нещо и без да минеш през нечие легло

"Много ми се искаше да покажеш в "Денсинг старс", че можеш да постигнеш нещо и без да минеш през нечие легло", така водещата Гала успокои своята любимка Зейнеб, която първа бе изхвърлена от танцувалното шоу, пише Блиц. Партньорът на Зизу Петьо Стоянов също не скри разочарованието си и подчерта, че на него му личало повече, отколкото на нея: "Тя някак умее да го прикрива, но аз не мога".

"Не можах да сбъдна напълно мечтата си. Но все пак усетих тръпката от танца. Единственото, за което съжалявам е, че не продължи тази фантастична атмосфера зад кулисите", сподели Зейнеб.

"С Яна и Петко например прекарвахме доста време заедно. За Глория е излишно да говоря. Тя е невероятна", не скри възхищението си неуспялата танцьорка.

Гала
се опита да оправдае провала на приятелката си с липсата на достатъчно време за тренировки. "Истината е (това не е оправдание), че различните хора по различно време са си договорили отношенията с формата. Ние бяхме от тези, които започнахме по-късно да се подготвяме. Но не се оправдаваме, защото имаше и други като нас", подкрепи я Зейнеб.

"Искам да кажа на всички, че не съм проляла нито една сълза. За краткия ми престой там предаването ме накара да надникна в личния си живот и да оценя приятелите до мен. Това, че Кремена и Маги Халваджиян ме подкрепиха, е нещо невероятно", подчерта тя.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !