Не ставаш, Зейнеб!

18.03.2013 11:15 | Видян 3321 пъти

Не ставаш, Зейнеб!

Репортерката на Гала Зейнеб Маджурова бе първата звезда, напуснала танцувалното шоу "Денсинг старс". В петък вечер зрителите прокудиха чаровната туркиня, пише Всеки ден.

Чевръстата репортерка от предаването "На кафе" и бивша брадърка мяташе ръце като вятърна мелница, а краката доста ѝ пречеха при всяка по-сложна стъпка, затова тя събра най-нисък зрителски вот и напусна предаването. Зизу, както я нарича инфантилната Гала, успя да изтанцува само един танц и не можа да осъществи мечтата си да овладее тънкостите на повече стилове. Май Зейнеб ще си остане само на ниво кючек, коментираха в студиото.

Въпреки дърводелския стил, който демонстрира, Зейнеб остана доста изненадана от коментарите на журито и ниската зрителска оценка, които я изхвърлиха от шоуто. Тя видимо се подразни от решението на публиката да изхвърчи.

Илияна Раева, която е в журито на шоуто, не спря да хули Зенеб и каза, че не вижда никакво развитие от първия път, когато тя е изтанцувала същия танц. "Просто не ставаш, мила", изсъска жената на Наско Сираков. Калин Сърменов - Милото, който също журира в шоуто, изкритикува жестоко блондинката, която не му остана длъжна. "Ти едва ли би танцувал по-добре", отвърна му Зейнеб с присвити устни.

Хулите на журито допринесоха за това зрителите да не гласуват за Брадърката, а да оставят в шоуто Румен Луканов, Елен Колева, Латинка Петрова и Наталия Кобилкина, които също се бореха за оставане в предаването, тъй като на лайфовете в понеделник и вторник получиха най-ниски оценки. Най-учуден, че е спасен бе водещият Румен Луканов, който сам се определи като "танцуващо дърво".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !