Стоян Петров пуска ВИРУС в българската музика

13.03.2013 13:30 | Видян 2166 пъти | Гласували 1

Стоян Петров пуска ВИРУС  в българската музика

Дългоочакваният сингъл на изпълнителя Стоян Петров е вече факт за феновете на  хубавата българска музика.  Песента включва в себе си дъбстеп елементи, китарно звучене и меланхолично настроение. Написана  и аранжирана от композитор Светлин Къслев, тя е с интересното име „ Като Вирус”.

Текста написа Георги Трифонов, който с невероятна лекота пресъздаде настроението, което сингълът иска да внуши на слушателите. „ Като вирус” е официален саундтрак към българския филм „ Виолета, Жоро и аз”. Самият Стоян Петров споделя, че е изключително горд с факта, че музиката на  филмовата продукция е създадена изцяло със сегменти от неговите авторски песни през годините и е благодарен за доверието, което продуцентите са му гласували. „Виолета, Жоро и аз” печели и награда за оригинална режисура на кино фестивала „ Златен Витяз”- Русия.

Съвсем скоро ще бъде и официалната премиера на видеото, което взаимства кадри от филмовата лента и ще се състои в столичния клуб Планет на 26 март от 19:00 часа. На промоцията, Стоян ще изненада публиката не само с ново видео и участниците в него, но и с акустични изпълнения  както на  новата песен, така и на други  негови авторски парчета. В момента айдълът е  в усилена подготовка за премиерата и текат всекидневни репетиции с музикантите, които ще излязат с него на сцената.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !