СТОЯН ПЕТРОВ В НАДПРЕВАРА С ВЯТЪРА

07.10.2011 10:00 | Видян 1821 пъти

СТОЯН ПЕТРОВ В НАДПРЕВАРА С ВЯТЪРА

В сезона на музикалните реалита, откритието на  един отминал вече формат – екс айдълът Стоян Петров, продължава да бележи  нови професионални върхове.

След безспорния успех на  последното му парче „Frozen” („Леден”) и видеоклипа към него  (реж. Маги Халваджиян), който се ротира в престижната класация „MTV Music Chart”, поп певецът е готов с новото си музикално предизвикателство.

То има две версии – на английски и на български език. Музиката и аранжиментът са на доказания хитмейкър Светлин Къслев, текстът на български е написан от Тодор Пеев, а песента се нарича „Бяг”. На англйски заглавието е "Winners" („Победители”), такова е и посланието, заложено в  текста, чийто  автор  е Рейчъл Роу.
И сега Стоян не изневерява на стилово издържаното музикално звучене със заложен хитов потенциал, с което продължава линията, заложена във „Frozen”. В песента участва и детска вокална група „Искрици” от гр. Казанлък.
Този път обаче парчето е обвързано и с кауза - част от социален проект на Фондация „Работилница за граждански инициативи”, осигуряваща извънкласно обучение на деца.

От първите дни на октомври българската версия („Бяг”) се върти ексклузивно по БГ радио, което подава ръка на младия и талантлив изпълнител.

Няколко дни ще траят снимките на видеоклипа - по английската версия „Winners”. За него той отново ще се довери на екипа, с който реализира досегашните си успешни парчета.
Видеото ще е част от по-голям проект, който певецът засега пази в тайна, но ще анонсира съвсем скоро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !