Мара смени майбаха с порше

08.03.2013 10:15 | Видян 2946 пъти

Мара смени майбаха с порше

Мария е на седмото небе от щастие! Фолкзвездата удари джакпота с богатия си любовник Християн Гущеров, който се е превърнал в личния ѝ доставчик на луксозни автомобили, пише Уикенд. Последното бижу в автопарка на чалга миньончето е "Порше Панамера".

Милионерският син е осигурил на половинката си всички земни блага, и то в големи количества. В гаражите на кооперацията на Гущерови в "Лозенец" специално за певицата вече били паркирани коли за почти 1 милион лева.

Доскоро Мария , известна повече като Мара Отварачката, разполагала ефирното си тяло върху кожените седалки на майбаха, който любимият ѝ Хриси ѝ подари миналото лято.

Майбахът обаче дотегнал на звездата и тя пожелала ново бижу. Спряла се на "Порше Панамера". И ако за обикновения българин евтина кола означава автомобил за 3-4 хиляди лева, то "евтиното" порше на Мара Отварачката струва само 270 бона.

Според клюката воланът на спортното возило бил отрупан с камъни "Сваровски", а върху скоростния лост блещукал диамант, през който прозирали инициалите на певицата и милионера ѝ - М и Х, пише още Уикенд.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Няма коментари към тази новина !