Мария разорява Гущеров

14.02.2013 16:30 | Видян 3632 пъти

Мария разорява Гущеров

Откакто е с милионерския син Християн Гущеров, фолкаджийката Мария тотално е забравила какво са това задръжки, коментират колежки на старозагорката. Без грам притеснение фолк певицата хвърля луди пари за дрехи, разкрасителни процедури, фотосесии и клипове, пише Супер 19'.

Мария вече успя да си навлече гнева на по-голямата част от почитателите ѝ, тъй като се взе за една от най-големите звезди у нас. Не стига само това, а любимият ѝ Гущеров бил едва ли не пред фалит благодарение на миньончето. За последния каприз на Мария милионерският син се е бръкнал с 16 бона за най-новия ѝ клип.

Певицата настояла видеото да бъде първокачествено, въпреки че неотдавна пусна цели два клипа. Доста от колежките ѝ вече започнаха да недоволстват и да я упрекват, че прави толкова скъпи видеа, тъй като по този начин ги задължавала и те да се бръкнат с по-голяма сума за своите, а както се знае не всеки би могъл да си го позволи.

На Мария обаче изобщо не ѝ пукало, все пак тя отдавна не мисли за това от къде ще намери пари за новото видео, за разлика от останалите във фолк гилдията. Според клюките,  именно финансова била причината Мария да се разведе с бащата на детето си Димитър Андонов, който не успя да засити високите ѝ материални изисквания, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !