Алисия чака диамант за ЧРД

01.03.2013 16:00 | Видян 4071 пъти | Гласували 1

Алисия чака диамант за ЧРД

Алисия завъртяла жесток рекет покрай рождения си ден, разкриват възмутени нейни дружки пред Всеки ден. Певицата  чуква 31 днес, но още  от месец попълвала  списък с желаните подаръци и без никакъв свян съобщавала на близки и приятели какво да ѝ купят.

В тефтерчето с желания на чалга дивата нямало, нищо под 150 лева, което си е половин минимална работна заплата. Алисия обаче никак не жалела портфейлите на околните и с тон на принцеса уточнявала какво и откъде да ѝ вземат.

Най-потърпевш от капризите ѝ обаче се оказал Ники Михайлов. Чалга дивата мре да се прави на кротка и хрисима женица пред медиите, но всъщност само привидно му прощавала и изневерите и отношението на близките му.

Това била причината певицата постоянно да се глези и да иска скъпи и прескъпи дарове и екскурзии от Ники като компенсация за незавидното ѝ положение. За рождения си ден чалга дивата буквално го рекетирала с подарък за над 10 хиляди евро. Тя си харесала комплект бижута с диаманти и не щяла и да чуе за друго. Пред дружките си дори вече се похвалила, че със сигурност ще получи желаните брилянти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мечтата на Ас.Василев беше да стане...

Мечтата на Асен Василев беше да стане премиер, Христо...

Влюбих се в Ивана Тръмп: М. Бакалова

Мария Бакалова играе Ивана Тръмп в The Apprentice на Али...

Няма коментари към тази новина !