Алисия иска мир с Николета

14.02.2013 10:45 | Видян 3781 пъти | Гласували 1

Алисия иска мир с Николета

Със сигурност враждата между певицата и манекенката ще е до гроб, категорични са хора от близкото им обкръжение, пише Всеки ден.

Въпреки че вече тотално дотегнаха на народа, панаирите им продължават да стават медийно достояние в праймтайма и докато всички си мислят, че последната им кавга е утихнала, то вече нова се е заформила на фронта.

Изострените отношения между Алисия и Николета очевидно са любима тематика на редица предавания и всички те се стремят да трупат рейтинг върху гърба на скандала, в който двете жени така и не успяха да си поделят един посредствен футболист.

Последните, силно вълнуващи се от интригата, са от екипа на „Стани богат", които искали в новия си сезон изпълнитепката и плеймемтката да застанат рамо до рамо в името на благотворителността.

Редакторите на Ники Кънчев се свързали с вечно воюващите дами с предложението  поне за час да заровят томахавките и заедно да застанат пред камерите на изпитващото шоу, за да спечелят пари, които  да бъдат дарени на деца  в нужда.

Изпълнителката на "Мистър грешен" безпроблемно се съгласила да играе благотворително, но Лозанова категорично отказала да застане до нея, дори за добрата кауза.

"За пореден път протегнах ръката си, но Николета отново се извърна. Убедих се, че с нея никога няма да имаме нормални човешки отношения, та какво остава за приятелки-абсурд. Имала съм честта да я  опозная и съм адски разочарована що за човек е тя. Освен това тя по всякакъв начин се е опитвала да вгорчи живота ми-имам доказатлества за това, но не ми се говори с имена, за да не поставям в неудобно положение наши общи познати", категорична е Алисия.

Същевременно стана ясно, че фолк изпълнителката е получила предложение за участие в предстоящото риалити шоу Къртицата, в което ще участва и Ни Ло .

Въпреки солидния 6 цифрен хонорар обаче Алисия отказала категорично да излага живота си на показ в тв продукцията, допълни Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !