Мъжът на Роксана я пребил като куче

21.02.2013 18:00 | Видян 5966 пъти | Гласували 1

Мъжът на Роксана я пребил като куче

Фолкаджийката Роксана е била жестоко пребита от собствения си съпруг Калин, научи Уикенд.

Бруталните сцени се разиграли пред поне десетина свидетели във фоайето на пловдивския хотел "Марица".

Там смуглата певица на "Пайнер" и мъжът ѝ си наели апартамент, тъй като вечерта на същия ден Роксана била в афиша на ведомствения клуб на димитровградската фирма. Проверка на репортер показа, че семейният скандал най-вероятно е избухнал на 4 февруари, часове след участието на ромката, от което си тръгнала по живо, по здраво.

Свидетели на боя разказват, че певицата била неузнаваема след шамарите на половинката си. Озверелият Калин ѝ се нахвърлил с такава жестокост, че служителките в хотела се уплашили да не я пребие до смърт.

"Малко е да се каже, че я преби като куче. Тоя изрод я захапа по лицето с такава сила и злоба, че ѝ пусна кръв. Кръв шуртеше от цялото ѝ лице. Някой от колегите тръгна да звъни на полицията, но насилникът кресна да стои мирен, за да не си събира телесните чаркове по земята", разказват потресени очевидци на лупаниците в "Марица".

Когато Калин сметнал, че на Роксана ѝ е достатъчно малтретирането, я зарязал безпомощна на пода във фоайето. Жалостиви жени от персонала я скрили зад рецепцията от страх, че онзи ще се върне да я довърши. Докато с подръчни средства се опитвали да спрат кръвотечението от зейналите по лицето ѝ след захапката на съпруга рани, пайнерката се изпуснала, че не за пръв път е пребивана от Калин.

"Не издържам вече, редовно ме пречуква и тормози, това моето, не е живот. Не трябваше да се омъжвам… Горко ми!", хлипала певицата, вдигнала тридневна сватба Миналото лято. Накрая дошъл да я отведе непознат мъж.

По време на баталното зрелище така и не станала ясна причината, накарала Калин да избухне. От много сигурни източници, гравитиращи из фолксредите, се разбра, че Роксана системно изневерявала на благоверния си. Мургавият ѝ насилник наскоро се усетил, че се движи с огромни рога, пише Уикенд.

Хора от екипа, заснел последното видео на пайнерката "За всеки има ангел" разкриват потресаващи подробности за курвенските ѝ номера. На снимките ромката пристигнала с Калин. Това обаче не ѝ попречило по време на пуш паузата да се нахвърли като незадоволена мечка стръвница върху бившия любовник на Соня Немски и Азис – Денислав.

Роксана отдавна се натискала на певеца дюнерджия от Шумен, затова го поканила да се снима във видеото ѝ. Докато Калин си говореше с техническия персонал, тая шафрантия на няколко метра от него награби пакета на Денис и като нищо щеше да си вдигне роклята, ако не ги бяхме изненадали в гръб", разказвали от снимачния екип.

Похотливата мургавелка се предлагала и на друг свой колега – Константин. Изнагляла дотам, че да го кани да пее на сватбата ѝ с Калин. Коцето имал вече поети ангажименти и отказал на младоженката, но опулил очи, когато чул сексуалния намек "И нали знаеш, за теб не съм омъжена…".

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !