Преслава с 8 бона хонорар

18.09.2012 13:45 | Видян 2578 пъти

Преслава с 8 бона хонорар

Преслава е най-скъпата певица на пазара с хонорар от 8 бона, показа проверка на "Телеграф". Двете досегашни прими на фолка - Глория и Ивана , в повечето случаи пеят за по 6000 лв., но понякога качват тарифите си и до осем хилядарки.

В първата редица сред пайнерките се нареждат още Галена и Анелия . Двете вече са вдигнали тарифите и от новия есенен сезон продават майсторство за по 6000 лв. Тони Стораро , който е голямата звезда на "Диапазон", взема обикновено по 5000 лв. Хонорарът на Азис се движи около 5500лв. Сред "Ара" най-голямата звезда е Емануела , която везма по 4 бона, когато й ги дадат. Алисия се спазарява за 3500 лв.

С по-ниски хонорари са певици като Райна и Емилия . Първата взема по 3000 лв. на вечер, а втората добавя още 500 отгоре. На този ред в класацията се нарежда и Кали , която освен като певица заработва вече и като тв водеща. На хонорари между 2 и 3 хилядарки се радват едни от най-младите фолкзвезди у нас. Участничката в първия сезон на музикалното риалити "Гласът на България" Роксана е заковала сумата на 2 бона.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !