Миро изгуби гласа си

16.02.2013 09:00 | Видян 2935 пъти

Миро изгуби гласа си

Mирослав Костадинов, по-известен като Миро от „Каризма", поизплаши зрителите на „Гласът на България". Предаването започна с микс от най-известните песни на всеки един от членовете на журито. Честта да започне пръв се падна на Миро.

Да, но от това, което прозвуча, зрителите пред екрана направо сe стреснаха. Като за начало се чу някакво зверско ръмжене, после подобие на познатия му глас, а на височините -неприятно квичене. Дали вместо него не пее Графа, питаха се изумени от промяната колеги. 

Миро е само на 37, рано е да губи цвета на гласа си, одумват го със съчувствие колеги. Предположенията на какво се дължи лошата му форма са, меко казано, заради бурен нощен живот с всичките му екстри, пише Уикенд.

От години се знае, че певецът е пристрастен към кокаина. Според запознати добричлията всеки ден "пудрел носа"  с поне 2 грама бяло сладко. На няколко пъти той е спасяван на косъм от предрусване.

"Миро фатално е увредил гласните си струни. Нужна му е сериозна вокална подготовка и пречистване - 6-месечен период, през който да не пие и да не се друса. Само тогава може да възстанови частично дарбата си", коментира пред Уикенд вокален педагог.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !